• Wandelpuzzeltocht Bergen NH 2020
Wandelpuzzeltocht Bergen NH 2020

Wandelpuzzeltocht Bergen NH 2020

Plein, 1861, Bergen NH

Omschrijving

Vanaf maandag 22 juni om 19.15 uur kunt u deelnemen aan de eerste van de zeven wekelijkse wandelpuzzeltochten. De start is op het plein in het centrum van Bergen. De verkoop van het deelnameformulier begint om 19.00 uur. De wandelcommissie verwacht dat er, evenals in vorige jaren, weer vele honderden deelnemers aan de start zullen verschijnen. De deelnameprijs is gelijk aan die van vorig jaar, namelijk twee euro.

De wandelpuzzeltochten worden deze zomer gehouden op de maandagen 22 en 29 juni alsmede 6 – 13 – 20 en 27 juli en de laatste tocht op 3 augustus.

Langs de route van circa vijf km staan controleposten, waar een vraag moet worden beantwoord of een spel moet worden gespeeld. Onderweg wordt ook een versnapering uitgereikt.

Korte tijd na binnenkomst van de laatste deelnemer worden er aantrekkelijke prijzen, waaronder bioscoopbonnen en een fruitdoos, uitgereikt. Wie aan vijf of meer wandeltochten deelneemt, maakt op 3 augustus door loting kans op een extra prijs. Dit kan een door de Bergense horeca beschikbaar gestelde bon zijn.

Omgeving