• Grote jaarlijkse boekenmarkt 2020
  • Grote jaarlijkse boekenmarkt 2020
Grote jaarlijkse boekenmarkt 2020 Grote jaarlijkse boekenmarkt 2020

Grote jaarlijkse boekenmarkt 2020

Oosterblokker 98, 1696BK, Oosterblokker

Omschrijving

Grote jaarlijkse boekenmarkt 8 en 9 februari 2020 in Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker

Ook deze keer zal er weer een Rad van Fortuin zijn. Voor de kinderen zijn er op de bovenverdieping de kinderboeken, speelgoed en (zondag) cupcakes versieren. Afgelopen jaar zijn er weer heel veel boeken binnengekomen. Vrijwilligers zijn straks al druk bezig om deze allemaal op thema te sorteren. Romans, thrillers, kinderboeken, geschiedenis, sport, koken, reizen, koningshuis, boekenweekgeschenk, godsdienst, noem het maar op. In de afgelopen jaren groeide de markt uit tot een begrip onder boekenliefhebbers. De markt is op de boven- én benedenverdieping. U kunt hier lekker struinen ín en langs de kramen met boeken. Niet alleen boeken maar ook CD’s, LP’s, veel puzzels en speelgoed zijn voor een prikkie te bemachtigen.

De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het gebouw en inrichting. Voor het aangenaam verpozen, is er als vanouds koffie/thee, broodjes en vergeet vooral de heerlijke soep niet. De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of stoellift bereikbaar.

Op beide dagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.  Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar onder begeleiding van een volwassene, gratis. Iedere bezoeker krijgt 1 (gratis) lootje voor het Rad van Fortuin.

Omgeving